Novo ime u našem timu

Milićević: Pobjedom želimo otvoriti kvalifikacije

Uz Tomislava Tomića novo ime na posljednjem spisku selektora bh. reprezentacije je Danijel Milićević. 

Milićević je pažnju na sebe skrenuo sjajnim igrama u dresu belgijskog Genta, a iako je u prošlosti nastupao pod zastavom mlade reprezentacije Švicarske, bez razmišljanja se odlučio odazvati na poziv zemlje iz koje je porijeklom. 

"Fantastično se osjećam, atmosfera je zaista dobra i svi imamo cilj da kvalifikacije otvorimo pobjedom protiv Estonije. Uklopio sam se brzo i jedva čekam treninge i utakmice", izjavio je Milićević pred prisutnim novinarima.

Kada je u pitanju predstojeća utakmica, Milićević kaže:

"Selektor nas je opozorio da je Estonija tvrda i defanzivna reprezentacija. Tražit ćemo solucije za to. Uostalom, imamo sedam dana da se spremimo na najbolji mogući način i nadam se dobrom rezultatu." 

Svjestan je da je Belgija najveći favorit u našoj grupi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Svi znamo kvalitet Belgije, imaju izuzetne igrače. Grčka je i fazi renovazije, dok Gibraltar ne poznajem baš najbolje. Belgija je favorit i našoj grupi, no nikad se ne zna", istakao je ofanzivni fudbaler Genta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi