Milodrag Cimirot slomio nogu mladom Vladimiru Grahovcu

Na utakmici između Leotara i Čelika

Milodrag Cimirot slomio nogu mladom Vladimiru Grahovcu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika svoju prvu gostujuću pobjedu ostvarili su prošle subote u Trebinju na vrućem terenu i sa tri boda smirili tenzije u i oko kluba nakon poraza od Širokog Brijega i odlaska Vlade Jagodića sa klupe crno-crveni.

Kako je već poznato, Zeničani ove sezone imaju velike probleme sa povrijeđenim igračima, a najnovija glavobolja za stručni štab Čelika jeste teška povreda mladog veznjaka Vladimira Grahovca.

Član juniorske selekcije, koji je ove sezone potpisao i profesionalni ugovor s klubom u Trebinju je od strane trenera Nizaha Hukića dobio priliku da startuje od prve minute. Ipak brutalan start igrača Leotara Milodraga Cimirota u 31. minuti utakmice dugo će ostati u sjećanju 18-godišnjem igraču Čelika. Nakon što je dobio snažan udarac u desnu nogu, Grahovac je na nosilima napustio teren i nije mogao više nastaviti igru.

Nakon povratka u Zenicu i pregleda kod doktora Faruka Hodžića, ustanovljeno je da je slomljena desna noga, te je najvjerovatnije za ovog perspektivnog mladića gotova ova sezona. Zaista jedna loša vijest, kako za perspektivnog i mladog igrača, tako i za sam klub s Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.