Milomir Odović ponovo u Željezničaru

Preuzeo B tim Plavih sa Grbavice

Milomir Odović ponovo u Željezničaru

S. Mlaćo

Milomir Odović je imenovan na poziciju trenera B tima FK Željezničar.

Kako je već poznato, B tim je projekat u koji je tim sa Grbavice ušao sa ciljem da što više mladih igrača dobije priliku da trenira i razvija se, te u skorije vrijeme zaigra za prvi tim.

"Ja sam i ranije govorio da sam uvijek na raspolaganju FK Željezničar, Stadion Grbavica je za mene drugi dom. Rado sam prihvatio poziv iz Kluba i siguran sam da će ovaj projekat vrlo brzo dati rezultate. Željezničar je uvijek bio rasadnik talenata, a i ova nova generacija juniora koja će dobrim dijelom činiti B tim je u svojoj konkurenciji pokazala koliko je dominantna, kazao je Odović za fkzeljeznicar.ba.

"Od kada je pokrenut projekat B tima, ideja je bila da na toj poziciji angažujemo trenera koji zna raditi sa mladim igračima. To što smo Odovića imenovali na ovu poziciju pokazuje koliko je B tim bitan za klub jer želimo da što više igrača iz našeg omladinskog pogona što prije zaigra za prvi tim te da ti igrači uskoro budu okosnica ekipe, dodao je Aldin Čenan, sportski direktor Plavih a Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odović je u Željezničaru proveo veći dio svoje karijere, a bio je i šef struke 2004. i 2015. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi