Miloš: Zasluženo smo pobijedili Mladost

Defanzivac Rudara

Miloš: Zasluženo smo pobijedili Mladost

Nogometaši Rudara iz Prijedora savladali su novajliju u Premijer ligi ekipu Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

Golove vrijedne tri boda postigli su Radoja i dva puta Arežina, koji je od stamenog defanzivca Stipe Miloša dobio ogromne pohvale.

"Sve je mnogo lakše kada u ekipi imate individualca kao što je Filip Arežina koji jednim potezom može riješiti utakmicu, odigrao je vrhunski noćas", izjavio je Stipe Miloš, koji je također odigrao jako dobru partiju u odbrani.

"Sasvim smo zasluženo pobijedili. Praktički smo demolirali Mladost u prvom poluvremenu, nadam se da ćemo nastaviti ovako i u budućnosti. Zadovoljan sam i svojom i igrom svojih suigrača, mi smo ekipa koja će biti tvrd orah za svakoga. Obećavamo navijačima borbu za svaku loptu do posljednjeg daha, kao što je bilo i danas" dodao je vidno zadovoljni Miloš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Rudara u drugom kolu gostuje Slobodi u Tuzli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.