Milošević: I dalje imamo sve u svojim rukama

Poraz Radnika od Slobode

Milošević: I dalje imamo sve u svojim rukama

E. Čaušević

Radnik je danas na domaćem terenu poražen od Slobode (0:1) u okviru trećeg kola Lige za prvaka BiH.

Tuzlanska ekipa do pobjede je stigla golom kojeg je postigao Tandir već u 55. sekundi utakmice. Radnik je imao nekoliko solidnih šansi u nastavku meča, ali se rezultat nije mijenjao.

Nakon utakmice trener domaćih Nebojša Milošević izjavio je da nema šta zamjeriti svojim igračima, te da Radnik i dalje drži sve u svojim rukama.

"Nismo uspjeli da postignemo gol iako smo pritiskali 88 minuta, dok su oni čekali prostor za kontre. Želja i borba je bila tu, ali je nedostajalo mirnoće da dođemo i do više šansi. Imali smo situaciju da pobjedom mirnije uđemo u tu borbu za četvrto mjesto. Ipak, držimo sve u svojim rukama u do kraja. Nemam momcima šta da zamjerim i nemamo šta da se vadimo za poraz. Do kraja nam ostaje da dajemo maksimum iz kola u kolo i nećemo bježati o svog cilja", rekao je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije