Milošević: Neshvatljivo smo primili golove

Trener Radnika nakon meča

Milošević: Neshvatljivo smo primili golove

M. Šljivak

Trener Radnika Nebojša Milošević nije mogao biti zadovoljan onim što je njegov tim prikazao u duelu protiv Sarajeva.

Poraz od 3:0 vjerovatno niko nije očekivao, a domaći fudbaleri su bili potpuno slomljeni nakon što im je Dušan Hodžić postigao gol s velike udaljenosti.

"Neshvatiljivo smo primili gol sa 30 metara. Nakon toga smo morali krenuti naprijed. Oni su to znali da iskoriste i kaznili su naše greške. Zaslužena pobjeda Sarajeva", istakao je Milošević, te je dodao:

"Mi sada imamo dva meča kući. Igramo protiv Krupe i Slobode i učinićemo sve da dođemo do pobjeda", istakao je nakon meča trener Radnika.

Tim iz Bijeljine će do kraja sezone pokušati da dođe do četvrtog mjesta koje bi moglo da vodi u Evropsku ligu, ali će imati veoma težak zadatak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi