Milošević: Poraz ne može umanjiti vrijednost mojih igrača

Trener Radnika

Milošević: Poraz ne može umanjiti vrijednost mojih igrača

Četvrti ovosezonski poraz Radnik je doživio na gostovanju u Sarajevu. 

Fudbaleri bijeljinskog kluba nisu uspjeli ostvariti pozitivan rezultat u Sarajevu i na kraju su golovima Ahmetovića i Hebibovića poraženi rezultatom 2:0. 

"Sarajevo je zasluženo pobijedilo i čestitam im na dosadašnjim rezultatima i pobjedi. Period oko 60. minute je prelomio utakmicu u nekom hendikepiranom sastavu koji smo morali da izvedemo. Kulminacija svega je šansa Marka Obradovića gdje smo išli 3 na 2 a nismo je realizovali, dok je Sarajevo iskoristilo svoju šansu", kazao je Milošević i dodao:

"Ovaj poraz ne može umanjiti vrijednost ovih igrača koji su uradili mnogo tokom godine. Sve u svemu, imamo 30 bodova, uspješnu jesen i idemo sada na pauzu da vidimo šta možemo dopuniti i dodatno se spremiti za nastavak takmičenja", riječi su trenera Radnika. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi