Milošević: Želimo povećati bodovni saldo

Trener Radnika pred meč protiv Željezničara

Milošević: Želimo povećati bodovni saldo

Fudbaleri Radnika dočekat će Željezničar u nedjelju u okviru 5. kola Lige za prvaka BiH.

Trener Radnika Nebojša Milošević poručio je pred ovu utakmicu da njegov tim želi poboljšati bodovni saldo te da oni imaju svoje adute pred ovu utakmicu.

"Znam da će se oni maksimalno spremiti za Radnik i znam da nas posebno uvažavaju i da će imati dozu motivacije i respekta. Ali, mi imamo svoje ambicije i želimo povećati bodovni saldo. Za sada smo maksimalno zadovoljni ostvarenim, ostaje žal što protiv Slobode, uprkos kvalitetnoj igri, smo ostali praznih šaka i moramo na drugim mečevima to nadoknaditi, te ćemo pokušati već protiv Željezničra. Što se tiče igračkog kadra, gotovo svi igrači su na raspolaganju. U ovim nekoliko dana ćemo se spremiti. Vidim da je kod igrača velika motivacija da ulože maksimum. Mislim da neće izostati kvalitetna fudbalska predstava, a mi svakako imamo svoje adute i da možemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Milošević pred meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi