Milovanović: Zasluženo smo slavili

Strijelac za Vlasenicu u meču s Ilićkom 01

Milovanović: Zasluženo smo slavili

D. Vejo

Ekipa Vlasenice slavila je večeras na svom terenu protiv Ilićke 01 minimalnim rezultatom 1:0.

Domaći tim je tokom čitavog meča imao loptu u nogama, a svoje viđenje istog kazao je nakon susreta strijelac jedinog pogotka na susretu.

"Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja. Dvije povrede u gostujućem sastavu do 30. minute sigurno da su uticale na dalji tok igre gdje smo preuzeli inicijativu na sredini terena i diktirali tempo tokom čitavog susreta. Iskoristio sam loš povratni pas u odbrani, presjekao loptu i matirao golmana. Nakon gola imali smo još dvije dobre šanse koje nismo iskoristili s toga se rezultat nije mjenjao", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milomir Milovanović.

U narednom kolu, Vlasenica će gostovati ekipi Leotara u Trebinju.

Milovanović je do sada postigao pet pogodaka, što ga stavlja na drugu poziciju liste najboljig egzekutora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi