Milović: Moramo do kraja prvenstva odigrati što korektnije

Trebinjci pred Lukavicu

Milović: Moramo do kraja prvenstva odigrati što korektnije

Leotar i gostovanje u Istočnom Sarajevu dočekuje kao apsolutni autsajder i svaki drugi rezultat osim pobjede Slavije bio bi ravan senzaciji.

U posljednjih 14 utakmica u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine Leotar je upisao isto toliko poraza. Trebinjci su ove sezone ostvarili samo dva trijumfa, a upravo posljednji bio je protiv Slavije u 12. kolu.

"Naše je da do kraja sezone odigramo što korektnije, a ako bude malo sreće možda na svoj konto dodamo i još poneki bod. Ne predajemo se unaprijed i želimo da iznenadimo Slaviju," smatra napadač Trebinjaca Đoko Milović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti