Milutinović: Dostojanstveno se oprostiti od Premijer lige

Igrač Rudara iz Prijedora uoči posljednjeg kola

Milutinović: Dostojanstveno se oprostiti od Premijer lige

Fudbaleri Rudara u posljednjem 30. kolu Premijer lige BiH dočekaće na svom terenu sastav Veleža.

Prijedorčani od naredne godine neće nastupati u najelitnijem takmičenju, ali i pored te činjenice ekipa Rudara želi da na dostojanstven način privede takmičenje kraju.

"Iako je utakmica bez rezultatskg značaja za obje ekipe, mi ćemo je odigrati pošteno kao sve mečeve koje smo do sad odigrali. Poštujemo i respektujemo ekipu Veleža, ali želimo da ostvarimo prvu pobjedu u ovoj polusezoni i poklonimo je našim navijačima i iznenada preminulom sekretaru i bivšem igraču kluba Zoranu Zoki Janjetoviću", izjavio je Zoran Milutinović, fudbaler Rudara.

Prijedorčani trenutno zauzimaju 14. mjesto na tabeli sa 22 osvojena boda, dok je Velež posljednjeplasiran sa samo 9 bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između ove dvije ekipe na rasporedu je u nedjelju od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi