Milutinović u nadoknadi srušio Metalleghe

Premijer liga BiH

Milutinović u nadoknadi srušio Metalleghe

E. Škorić

Krupa i Metalleghe odmjerili su danas snage u 13. kolu Premijer lige BiH.

Duel novih premijerligaša protekao je u dobrom meču, a Krupa je uspjela da još jednom ove sezone savlada Jajčane, koji od avgusta ne znaju za pobjedu.

Metalleghe je danas bilo bolje na terenu i bliže pobjedi, posebno u drugom dijelu. Prvu šansu gosti su imali u 19. minuti, ali je Popović bio neprecizan iako je išao sam na domaćeg golmana Kutića.

Potom je Kutić zaustavio udarac Zebe u 28. minuti, a u završnici prvog dijela Durak je oprobao svoj udarac, ali i njega je Kutić zaustavio. Tek u završni Krupa prijeti, Milutinović puca preko gola.

U nastavku nešto manje prilika, ali je u nadoknadi Milutinović zabio za pobjedu Krupe.

Krupa - Metalleghe 1:0 (Milutinović 92)

Krupa: Kutić, Redžić, Jašarević, Ljubenović, Dujaković, Kajkut, Milutinović, Vukotić, Mijić, Aleksić, Mirković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe: Fejzić, Benović, Durak, Kovač, Smajić, Zeba, Helvida, Dujaković, Radulović, Pezo, Popović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi