Minimalne pobjede Bosne, Budućnosti i Svatovca

10. kolo Druge lige FBiH grupa Sjever

Minimalne pobjede Bosne, Budućnosti i Svatovca

S. Mlaćo

Bosna Mionica je u susretu 10. kola Druge lige FBiH grupa Sjever savladala Slogu iz Tojšića 1:0, a junak pobjede bio je Haris Jahić u 20. minuti meča.

Budućnost je u Banovićima istim rezultatom savladala Gradinu. Jedini pogodak postigao je u 90. minuti Eldin Trumić sa 11. metara. Gosti su žestoko protestovali s obzirom da su bili mišljenja da je glavni sudija Mirnes Mujanović iz Kalesije žestoko pogriješio.

Svatovac je pogotkom Ahmeda Vukovića slavio sa 1:0 protiv Dizdaruše u Brčkom, a jedan pogodak i to u mreži domaćih viđen je u duelu Seone i NK Mladost.

Prokosovići su 2:1 nadigali Priluk, a pogodaka nije bilo u duelu Ingrama i Mramoa.

Lokomotiva je u Kalesii sa 1:0 bila bolja od Bosne, dok je Radnički  sa 6:1 deklasirao Dinamo iz Donje Mahale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi