Mininogometna liga Sarajevo. Bahen Gradnja nepobjediva

Mininogometna liga Sarajevo. Bahen Gradnja nepobjediva

A. Beganović

U subotu 16. aprila na terenima Sporta Hotonj odigrani su susreti 3. kola Karlovačko mininogometne lige Bosne i Hercegovine grupa Sarajevo.

Sjajan susret odigrali su Zamm i Bahen Gradnja koja je slavila rezultatom 2:1. Pogodak za Zamm je postigao Smajić, dok su za Bahen gradnju pogađali Avdagić i Sokolar (autogol).

Do ubjedljive pobjede stigao je STC koji je sa čak 9:0 savladao Valter Nexus. Po dva pogotka za STC postigli su Ajanović, Dizdarević i Ervin Blažević, dok su se u listu strijelaca upisali u Torlak, Džafo, te Elvin Blažević.

Canyon je rezultatom 3:0 savladao Telemach, dok je istim rezultatom Unigradnja bila bolja od Argelinija, a nakon tri odigrana kola na čelu tabele se devet osvojenih bodova se nalazi Bahen Gradnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi