Mionić: Pobjeda kao imperativ

Mionić pred meč

Mionić: Pobjeda kao imperativ

M. Jakovljević

U okviru 25. kola u Regionalnoj ligi RS grupa istok, jedan od interesantnij susreta se igra u Donjem Crnjelovu, gdje domaći Zadrugar dočekuje ekipu Milića.

Milići se nalaze u gornjem dijelu tabele na 4. mjestu sa 36 bodova i igrat će bez ikakvog opterećenja, dok je Zadrugar na 10. mjestu sa 25 bodova i još ne zna svoj status ali pobjeda se nameće kao imperativ.

"Sami smo krivi što smo nekoliko bodova izgubili na našem terenu i sad se moramo vaditi. Ova utakmica se nameće kao imperativ. Milići imaju dobar tim, iskusna su ekipa. U ime saigrača obećavam da ćemo uložiti svo znanje i mogućnosti da ostvarimo pobjedu i da čekamo rasplet u višim rangovima kad će se znati koliko ekipa iz ove lige ide u niži rang", kaže kapiten Zadrugara Dragiđa Mionić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi