Mionić: Protiv Trnovice moramo ići na tri boda

Kapiten Zadrugara pred meč

Mionić: Protiv Trnovice moramo ići na tri boda

M. Jakovljević

U okviru 21. kola Regionalne lige RS Zadrugar  je u Donjem Crnjelovu domaćin ekipi Trnovice koja je za njih uvijek bila neugodan i težak protivnik.

Pobjeda bi značila mirniji nastavak sezone, jer još uvijek matematički nije obezbijeđen opstanak.

"Neplanirano smo izgubili dva boda protiv Birača iz Dervente na našem terenu. Ipak smo srećno došli do tog jednog boda mojim golovima u nadoknadi vremena. Protiv Trnovice moramo jurišati na pobjedu od prvog minuta. Moramo biti maksimalno skoncentrisani jer sa tim bodovima znatno popravljamo položaj na tabeli. Kao kapiten u ime saigrača obećavam da ćemo "izginuti" na terenu i tad uspjeh neće izostati", kaže Dragiša Mionić kapiten Zadrugara.

Poslije 20. odigranih kola Zadrugar se nalazi na 9 mjestu sa 21 osvojenim bodom a Trnovica na  5. mjestu sa 26 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi