Mirel Ibrahimović pred potpisom za slovenačkog prvoligaša

Napadač se dogovorio s Aluminijem

Mirel Ibrahimović pred potpisom za slovenačkog prvoligaša

M. Šljivak

Mladi bh. napadač Mirel Ibrahimović u narednim danima će vjerovatno postati član slovenačkog Aluminija.

Sjajni 20-godišnji napadač je odličnim igrama u Slogi iz Siminog Hana privukao pažnju velikog broja domaćih, ali i inostranih timova, a slovenački prvoligaš Aluminij je bio najkonkretniji.

Ibrahimović je prethodnih dana broavio u Sloveniji, gdje je dogovorio sve uslove oko dvogodišnjeg ugovora sa ovim timom i u narednim danima bi trebala biti i ozvaničena saradnja između dvije strane.

Preostalo je još da se Aluminij dogovori sa ekipom Sloge oko obeštećenja, jer ovaj fudbaler ima važeći ugovor s ovim timom, ali ekipa iz okoline Tuzle vjerovatno neće praviti probleme oko odlaska mladog napadača.

Ibrahimović je jedno od otkrića Prve lige Federacije u novoj sezoni i sigurno je da će mu Slovenija biti odskočna daska u karijeri, a nakon eventualnog potpisa, nije daleko ni poziv u mladu reprezentaciju BiH za koju Ibrahimović ima pravo nastupa.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi