Mirković novo ime u Kozari

Tim iz Gradiške se pojačava

Mirković novo ime u Kozari

Bez obzira na to što su u ovom prijelaznom roku ostali bez pet igrača, Kozara u nastavku sezone neće biti ništa slabija u odnosu na jesen

Poslije povratka Mile Kovačevića iz dobojske Sloge i dolaska Siniše Dujakovića iz Borca, u redove nekadašnjeg premijerligaša stigao je i igrač sredine terena Igor Mirković.

Ovaj fudbaler u redove Kozare dolazi iz Rudar Prijedora, a prije je bio član Radnika iz Bijeljine i Laktaša.

"Lista pojačanja nije zatvorena jer planiramo da dovedemo još neke igrače. Naš cilj su mladi i talentovani fudbaleri", kazao je trneer Kozare Igor Janković.

Kozaru bi u narednim trebao pojačati i Rastko Rokvić iz Rudar Prijedora, a kada su u pitanju odlasci, klub su u ovom prijelaznom roku napustili Bosnić, Ojdanić, Šuka, Maksimović i Stevandić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije