Mirković srušio rumunsku Konkordiju na Zlatiboru

Borac slavio u drugom test meču

Mirković srušio rumunsku Konkordiju na Zlatiboru

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca večeras su na Zlatiboru savladali ekipu Konkordije iz Rumunije u drugom test meču.

Željko Vranješ i njegovi izabranici odigrali su jedan sjajan meč, u kojem su imali više od igre. Od prvog sudijskog zvižduka, Velikan iz Platonove krenuo je sa presingom.

Pokušavali su crveno-plavi sa svih strana da ugroze gol protivnika, ali im je u prvih 45 minuta sreću okrenula leđa.

No, ista je bila saveznik u drugom poluvremenu. Sredinom istog, novajlija u redovima Banjalučana Uroš Mirković odlučuje se za solo prodor te tako Borac dovodi u vodstvo od 1:0, a na kraju će se ispostaviti da postavlja konačan rezultat.

Do kraja meča, nije prilika vrijednih pomena, a naredni test protivnik timu iz grada na Vrbasu, biće ekipa podgoričke Budućnosti s kojom koplja ukrštaju petog jula.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti