Mirković: U Foči očekujemo nastavak serije dobrih rezultata

Fudbaler Slobode MG za SportSport.ba

Mirković: U Foči očekujemo nastavak serije dobrih rezultata

D. Vejo

U derbiju 5. kola play-outa Prve lige Republike Srpske sastaće se Sutjeska i Sloboda MG u Foči.

Čedomir Ćulum i njegova četa, igraju sjajno u play-out fazi prvenstva. Do sada su u svoju statistiku upisali tri pobjede i jedan poraz, pa se tako nadaju nastavku serije u Foči.

"Ekipa Sutjeske igra nešto slabije u play-out nego što je to činila tokom regularnog dijela prvenstva. Međutim, nas to neće opustiti jer se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi koju predvodi moj nekadašnji trener iz Radnika gospodin Bajić. Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu, kakve su i bile sve dosadašnje. S obzirom da meč nema pretjeranog rezultatskog značaja, vjerujem kako će publika uživati u dobrom fudbalu. Pored toga, svakako da očekujem i nastavak pozitivnih rezultata, a to je pobjeda", poručio je za SportSport.ba fudbaler Slobode Mrkonjić Grad, Igor Mirković.

Susret između Sutjeske i Slobode MG zakazan je za sutra sa početkom od 17 sati u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije