Posljednji trening pred Estoniju

Mirna atmosfera na treningu Zmajeva u Talinu

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Bh. reprezentacija sutra igra u Talinu posljednji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a protivnik će nam biti selekcija Estonije.

Zmajevi su u subotu poraženi na Grbavici od Belgije sa 4:3 čime je naš tim izgubio sve šanse da se nađe u baražu za SP koje se igra narednog ljeta u Rusiji. Ipak, na večerašnjoj press konferencijii Mehmed Baždarević je poručio da će naš tim ući maksimalno ozbiljno u sutrašnji meč sa imperativom pobjede.

Poznato je da u sutrašnjoj utakmici Meša neće moći računati na Senada Lulića i Ognjena Vranješa koji zbog povreda nisu u konkurenciji. Također, Baždarević će šansu dati igračima koji se nisu previše naigrali u ovom ciklusu, te da će na teren istrčati 11 najspremnijih igrača.

Bh. tim je večeras odradio posljednji trening na A Le Coq Areni nakon čega će Baždarević znati na koje igrače može računati u sutrašnjoj utakmici. Utakmica između Estonije i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi