Mirnes Gurbeta ponovo na Jakliću
FOTO: Bug.ba

NK Iskra se pojačava

Mirnes Gurbeta ponovo na Jakliću

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre sutra će startati sa pripremama za drugi dio sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad, a Bugojance su za sada pojačali Haris Seferović i Elmin Joldić. 

Čelnici Iskre danas su dogovorili povratak 24-godišnjeg napadača Mirnesa Gurbete koji se na Jaklić vraća nakon što je protekli period proveo u austrijskom niželigašu Biberbachu. Prije toga nastupao je i za HAŠK iz Zagreba, a u Prvoj ligi Federacije upisao je 23 nastupa uz četiri pogotka. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovome treba dodati da će Iskra 12.02. odigrati prijateljski susret sa Bosna Semom,  te 25.02. sa Slobodom iz Mrkonjić Grada. Bugojance je za sada napustio iskusni vezista Istok Kamber te Dino Mujkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi