Mirsad Dedić napušta Slobodu?

Tuzlaci ostaju bez trenera golmana?

Mirsad Dedić napušta Slobodu?

S. Mlaćo

FK Sloboda bi sutra mogla ostati bez trenera golmana Mirsada Dedića (49).

 Naime, Dedić je čelnicima kluba saopštio odluku da želi napustiti klub,  te će se to i desiti, ukoliko se stvari preko noći drastično ne promjene.

"Sutra će biti zvanično. Razlozi su uslove koje imam, a i 12 godina sam tu, malo mi to i postalo dosadno. Željan sam neke promjene. Ipak, sutra ćemo vidjeti, možda se preko noći stvari promjene", kazao je Dedić za SportSport.ba.

Dedić je nekadšnji golman reprezentacije BiH u teškim vremenima za našu zemlju, a bio je i čuvar mreže FK Sarajevo, Slobode, Budućnosti, Yverdon Sporta...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će u subotu na svom stadionu dočekati Radnik u drugom kolu Premijer lige BiH, a da li će Dedić naći svoje mjesto na klupi Tuzlaka ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi