Mirsadu Ramiću istekao ugovor sa GOŠK-om

Drugi strijelac Prve lige Federacije

Mirsadu Ramiću istekao ugovor sa GOŠK-om

S. Mlaćo

Sa osam postignutih pogodaka Mirsad Ramić, napadač GOŠK-a, drugi je strijelac Prve lige Federacije.

Nekadašnji napadač Željezničara bio je prevaga Gabeljanima u mnogim utakmicama, a na pauzu je otišao kao prvi pratilac prvog topnika lige Sabahudina Jusufbašića iz Travnika.

GOŠK je na pauzu otišao sa četvrtog mjesta i četiri boda zaostatka za vodećom Bosnom, a svi poznavaoci Prve lige Federacije ne sumnjaju da će se Gabeljani u drugom dijelu sezone uključiti u utrku za prvo mjesto.

Svakako da će i u drugom dijelu trebati raspoloženi i efikasni Ramić, ali ostaje pitanje da li će ovaj napadač ostati u timu iz Gabele s obzirom da mu je na kraju ove polusezone istekao važeći ugovor.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrlo brzo u GOŠK-u planiraju pregovore o produženju saradnje, pa će i situacija oko statusa ovog 23-godišnjaka biti mnogo jasnija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti