Mirvić: Zasluženo smo pobijedili Mladost

Fudbaler Rudara

Mirvić: Zasluženo smo pobijedili Mladost

U lokalnom derbiju između kakanjskih ekipa Rudara i Mladosti više razloga za slavlje imali su fudbaleri Rudara koji su ostvarili pobjedu od 2:1 i zasjeli na drugu poziciju u Prvoj ligi Federacije BiH.

Iako je Mladost nakon 13. minuta igre imala prednost 0:1, izabranici Džemala Pačariza do kraja susreta uspjeli su rezultat preokrenuti u svoju korist zahvaljujući golovima Spahića i Mirvića s kojim smo razgovarali nakon susreta.

„Publika je sigurno mogla uživati u dosta otvorenoj igri s obje strane, a mi smo već na početku susreta primili gol koji nas je još više motivisao da zapnemo u nastavku utakmice. To nam se isplatilo, dominirali smo kroz čitavu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili Mladost i upisali prvu pobjedu u novoj sezoni“, kazao je Mirvić za SportSport.ba, dodavši:

„Iskoristio bih priliku i da čestitam ekipi Mladosti na fer i korektnoj igri i želim im mnogo sreće i uspjeha u narednim utakmicama“, dodao je na kraju strijelac pobjedničkog pogotka za Rudar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.