Nakon važne pobjede nad Čelikom

Miše: Daleko smo od opstanka u ligi

NK Vitez je danas dobro zamišljenom taktičkom igrom savladao ekipu Čelika iz Zenice u okviru 16. kola BH Telecom Premijer lige.

Odlučujući pogodak je postignut na otvaranju drugog poluvremena iz slobodnog udarca kada je lopta nakon dobrog šuta Marka Basare završila iza leđa golmana Adilovića.

Trener Viteza, Ante Miše, je trijumfom na otvaranju drugog dijela sezone sasvim sigurno obradovao domaće navijače, ali i zadao velike brige Zeničanima pred nastavak prvenstva.

"Mi samo ne znamo koliko nam donose ova tri boda, skinuli smo veliki teret sa leđa. Igrači su ispunili što sam tražio od njih. Prvo poluvrijeme je bilo nešto čvršće, međutim u drugom poluvremenu ulaskom Vidovića smo dobili dubinu koju smo tražili", izjavio je Miše nakon utakmice.

"Daleko smo od opstanka u ligi, imamo još dosta teških utakmica. Za svaku pohvalu su igre obje ekipe, suđenje, ali i fer i korektno navijanje", dodao je trener Vitežana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije