Trener Viteza nakon Veleža

Miše: Koštala nas je nevjerovatna nedisciplina

D. Kurbegović

Imao je mnogo razloga za brigu Ante Miše nakon jučerašnjeg katastrofalnog poraza od Veleža. Rođeni su sa pet pogodaka Vitežanima nanijeli najteži poraz u sezoni. 

„Čestitam Veležu na sasvim zasluženoj pobjedi. Igračima imam mnogo toga za reći, ali ću to ostaviti za svlačionicu. Nevjerovatna nedisciplina mojih igrača se obila o glavu. Imali smo poluprilike da se vratimo u utakmicu, ali je Velež igrao jako pametno i nije nam to dozvoljavao,“ kazao je Miše i dodao:

„Poveli su sa dva rana gola i utakmicu prelomili. Ušlo im je sve što su imali, dok su kod nas Isaković dva puta, te Imamović bili neprecizni. Kada jedan igrač ne igra dobro to je ok, ali kada ih ne igra pet ili šest onda se dogodi to što nam se dogodilo sa Veležom.“

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.