Miše: Naš napad napokon počinje funkcionisat

Miše pred Velež

Miše: Naš napad napokon počinje funkcionisat

Nogometaši Viteza sutra u okviru osmine finala kupa BiH gostuju u Mostaru gdje će odmjeriti snage sa Veležom. Pred taj susret razgovarali smo sa trenerom Viteza Antom Mišom.

"U Mostar idemo napraviti što bolji rezultat za uzvrat u Vitezu. Prvih 11 će biti kombinirano, dakle odmarat ću neke igrače iako je veoma važan i kup, puno je važnija liga. Još uvijek u konkurenciji nisu niti će u skorije vrijeme biti Imamović, Miloš i Petrović tako da nam je zadnja linije malo poljuljana." izjavio je za SportSport Ante Miše.

"Nakon pet mjeseci počeo je i napad da fukniconiše kako treba. Na jednoj utakmici nismo postigli tri gola još od utakmice sa Zvijezdom krajem prošle sezone. O učinkovitosti do sada da ne govorim, jer je postizan maksimalno jedan pogodak, dok u pripremnim utakmicama nije postignut niti jedan pogodak" dodao je Miše.

Što se tiće protivnika Miše je istakao da je Velež apsolutni favorit, da imaju fantastičnu tranziciju, da igraju veoma brzo i da su sa klupe vođeni veoma dobro.

Moguća postava Viteza u sutrašnjoj utakmici: Živković, Alić, Jurčević, Čuljak, Livaja, Pinjuh, Hećo, Livančić, Jurčević D., Šantić i Hrkać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.