Trener Viteza nakon Slobode

Miše: Vjerujem da će nam ova pobjeda donijeti samopouzdanje

Imao je razloga za zadovoljstvo Ante Miše nakon današnje utakmice Viteza i Slobode. Njegovi izabranici ostvarili su pobjedu koja je vratila mir, ali što je važnije i samopouzdanje.

“Prezadovoljan sam današnjom utakmicom. Sloboda je izuzetno dobar protivnik koji nam je radio puno problema. Na našu sreću gol smo postigli u pravo vrijeme. U nastavku smo bili bolji nego u prvom dijelu. Igrači su stekli samopouzdanje koje nisu imali do ove utakmice. Vjerujem da će nam ova pobjeda vratiti samopouzdanje što je jako bitno. Po ovom teškom terenu protiv kvalitetnog protivnika mi smo uspjeli pobijediti,” izjavio je nakon utakmice Miše, koji je prokomentarisao i izmejnu Pinjuha za Imamovića.

“Nije bilo riskantno, bilo je planirano. Nisam se htio vraćat, ubacio sam napadača da napravim pritisak na zadnju liniju Slobode. Pinjuh je opravdao očekivanja i izuzetno sam sretan zbog toga,” dodao je Miše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.