Junak navijača Čelika

Mišić: Ostavili smo srce na terenu, to se isplatilo

D. Kurbegović

Darko Mišić ni kriv ni dužan jučer je postao heroj navijača Čelika. Postigao je jedini gol uz svesrdnu pomoć golmana Sarajeva Mateja Delača.

„Sarajevo je u utakmicu ušlo sa etiketom favorita, ali smo mi vjerovali da možemo pobijediti. U svlačionici smo rekli da idemo hrabro u meč i da srce ostavimo na terenu, a to nam je donijelo željeni rezultat,“ kazao je Mišić nakon utakmice, te dodao:

„Osjećaj nakon pogotka bio je fenomenalan, u tom trenutku nisam znao šta bih sa sobom. Možemo daleko dogurati i u prvenstvu gdje smo ipak u zaostatku, ali i u Kupu gdje imamo visoke ambicije. Svakoga možemo pobijediti, ko god da dođe na Bilino polje, doći će sa strahom.“

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.