Misimović: Možda postanem fudbalski agent
Ramadani i Misimović: Nekada ga je zastupao, a sada će Miske raditi za njega?

Nakon što je okončao igračku karijeru

Misimović: Možda postanem fudbalski agent

Proteći se mnogo vode bh. rijekama dok među Zmajeve stigne "desetka" kakva se u utorak i zvanično oprostila od aktivne igračke karijere. 

Iako su mnogi nagađali gdje bi mogao nakon "kineske epizode" karijeru nastaviti Zvjezdan Misimović, Miske ju je odlučio nastaviti kod kuće sa svojom porodicom rekavši tako "zbogom" zelenim terenima.

U igračku penziju Miske se povukao sa titulom rekordera po broju asistencija u jednoj sezoni, a to je ona u kojoj je sa Wolfsburgom osvojio šampionsku titulu. Tada je Misimović svojim saigračima asistirao za 20 pogodaka.

Sjajni playmaker jučer je bio u centru pažnje kako domaćih, tako i medija u Njemačkoj u kojoj je stvorio svoje fudbalsko ime. Mnogi su bili iznenađeni Misimovićem odlukom da se penzioniše u 32 godini života. Iako su ga neki selili u Köln, a drugi u Borussiju M'gladbach.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine je tokom igrače karijere zastupao Fali Ramadani, menadžer mnogih mnogih fudbalskih zvijezda sa ovih prostora, a nije isključeno da upravo Miske postane novi uposlenik i saradnik agencije koja ga je zastupa, a da bi mogao zaploviti u menadžerske vode Misimović je potvrdio i za Bild:

"Možda postanem fudbalski agent", rekao je fudbaler koji je mnogo dao nacionalnom timu naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.