Misimović neće u mirovinu: Potpisao sam novi ugovor!
FOTO: EPA

Potvrdio u razgovoru za SportSport.ba

Misimović neće u mirovinu: Potpisao sam novi ugovor!

Bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović (33) odlučio je prolongirati odlazak u mirovinu i u naredne dvije sezone će nastupati za Guizhou Rehne. 

Legendarni "Zwetschge" u prošloj sezoni nije uspio pomoći Guizhou Rehneu da se spasi od ispadanja iz kineske Superlige, međutim nakon dogovora sa vlasnicima kluba odlučio je produžiti ostanak i staviti paraf na novi ugovor.

Misimović je to potvrdio i u kratkom razgovoru za SportSport.ba. 

"Već ranije sam bio izjavio da imam ponudu da ostanem u Kini i nakon što sam razmislio odlučio sam ostati i pomoći klubu da se ponovo vrati u elitni rang. Nadam se da ćemo uspjeti u svojoj namjeri", kazao je Misimović i dodao da će s njim svlačionicu i dalje dijeliti Sejad Salihović. 

Podsjetimo, Misimović je ranije dobio funkciju koordinatora u nacionalnom timu BiH, koju je zamrznuo povratkom u Kinu, a po definitivnom okončanju karijere će se ponovo pridružiti stručnom štabu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti