Misimović: Planiram da ostanem u Njemačkoj
Misimović iz perioda dok je zajedno sa Džekom nosio dres Wolfsburga

Ništa od dolaska na Koševo?

Misimović: Planiram da ostanem u Njemačkoj

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i čovjek sa najviše nastupa u njenom dresu, Zvjezdan Misimović, proteklih dana obavio je razgovore sa FK Sarajevo, ali svoje interesovanje pored kluba iz Titove 38 b pokazala je i Crvena Zvezda.

Ipak, nakon okončane sezone u Kini popularni Miske, koji je trenutno slobodan igrač, ima još nekoliko ponuda iz Bundeslige.

"Razgovarao sam i sa ljudima iz Sarajeva i iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni, ali planiram za sada da ostanem u Njemačkoj. Imam nekoliko ponuda iz Bundeslige", rekao je Misimović za Oslobođenje.

Misimović je prije dvije godine izjavio da bi volio da svoju igračku karijeru okonča u Crvenoj zvezdi za koju navija od malih nogu. 

Na kraju vrijedi kazati kako je Misimović u kineskom Guizhou Renhe imao platu od tri miliona dolara, a nakon Mundijala oprostio se od reprezentacije BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.