Mitrović: Nastavljamo borbu za prvo mjesto

Fudbaler Mladosti iz Velike Obarske

Mitrović: Nastavljamo borbu za prvo mjesto

Ekipa Mladosti jedan je od glavnih pretedenata za plasman u Premijer ligu BiH. Tim iz Velike Obarske i pored mnogobrojnih problema uspijeva da ostane u samom vrhu Prve lige RS.

Trenutno zauzimaju drugu poziciju, ali u nastavku šampionata svakako da će tražiti svoje šanse kako bi otišli jednu stepenicu više.

"U prošlom kolu zabilježili smo ubjedljivu pobjedu i u novi okršaj ulazimo sa dosta samopouzdanja. I dalje smo u trci za prvo mjesto, tako da ćemo i u ovom susretu tražiti pun plijen. Naravno da poštujemo protivnika i njihove rezultate ove sezone, ali mislim da smo kvalitetniji tim od Tekstilca i da ćemo uz jedan ozbiljan pristup doći do još jednog trijumfa", izjavio je za Sportsport.ba Darko Mitrović, fudbaler Mladosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Mladosti i Tekstilca na rasporedu je sutra u Velikoj Obarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi