Mitrović: Svaki kiks nas može dovesti u tešku situaciju

Mitrović pred meč

Mitrović: Svaki kiks nas može dovesti u tešku situaciju

M. Jakovljević

U okviru 23. kola Druge lige RS - grupa Istok na stadionu "Tombak" u nedelju Sloga Junajted dočekuje trećeplasiranu ekipu Famosa iz Vojkovića koja se još nije odrekla šampionskih ambicija.

Bit će to svakako zanimljiv susret, a šanse za pobjedu su podjednake.

Sloga Junajted je dobro započela proljeće, ali je poraz protiv Rudara iz Ugljevika pokvario utisak. Onda je došao i poraz u Dvorovima, pa je položaj na tabeli znatno pogopšan.

"Do kraja prvenstva nema još dosta utakmica i svaki kiks posebno na domaćem terenu može nas dovesti u tešku situaciju. Famos ima dobar sastav i zato je u vrhu tabele. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, a to je najbolji njihov igrač možda i igrač ove lige Močević i iskusni Vitković. Njih moramo zaustaviti i posao će nam biti olakšan. Vjerujem u svoje saigrače da će pružiti dobru igru, iskupiti se za poslednja dva poraza i zabilježiti pobjedu", rekao je kapiten Slkoge Junajted Ilija Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi