Mlada reprezentacija BiH bolja od Crne Gore

Prijateljska utakmica

Mlada reprezentacija BiH bolja od Crne Gore

Prijateljski meč između „U-21“ selekcija BiH i Crne Gore odigran je danas na stadionu „Vrapčići“ u Mostaru, a pobijedili su bh. reprezentativci rezultatom 2:0.

Naš nacionalni tim je u uvodnim minutama utakmice imao više loptu u svojim nogama, ali prilika nije bilo sve do 20. minute kada su izabranici Darka Nestorovića i došli do prednosti. Korner je izveo Amer Gojak, a u gužvi u šesnaestercu Crne Gore se najbolje snašao defanzivac Siniša Saničanin koji sa pet metara pogađa za 1:0.

Šest minuta poslije prednost je udvostručena. Redžić je započeo akciju po desnoj strani, dodao loptu debitantu Galiću koji ubacuje na drugu stativu gdje Marinu Popoviću nije bilo teško da posigne pogodak.

U finišu prvog poluvremena dobru priliku je imao i Memija, ali nije najbolje zahvatio loptu nakon dodavanja Grahovca i golman Novović je zaustavio njegov pokušaj.

Tvrda i čvrsta igra, bez mnogo prilika viđena je u drugom periodu igre. Obje ekipe su imale po dva pokušaja da ugroze protivnički gol, ali se rezultat iz prvog poluvremena nije mijenjao.

Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2:0 (2:0)

Bosna i Hercegovina: Nemanja Trkulja, Marin Galić, Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Kerim Memija, Marin Popović, Anel Husić, Amer Gojak, Ajdin Redžić, Vladimir Grahovac, Mićo Kuzmanović. Igrali su još: Advan Kadušić, Dejan Maksimović, Luka Menalo, Marko Mihojević, Rijad Kobiljar. Selektor: Darko Nestorović.

Crna Gora: Marko Novović, Dragan Grivić, Andrija Vukčević, Momčilo Rašo, Momir Đuričković, Boris Cmiljanić, Oliver Šarkić, Marko Vuković, Dejan Kotorac, Armin Pjetrović, Driton Camaj. Igrali su još: Milisav Vuksanović, Filip Kukuličić, Luka Uskoković, Đorđije Vukčević, Zoran Petrović, Milija Golubović, Mihailo Perović, Stefan Vukčević, Stefan Bajić, Marko Vučić, Anđelo Rudović. Selektor: Mojaš Radonjić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi