Mlada reprezentacija sutra igra protiv Olimpijske selekcije

Prvi puta se okupili u Trening centru u Zenici

Mlada reprezentacija sutra igra protiv Olimpijske selekcije

D. Kurbegović

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se okupila u Trening centru N/FSBiH u Zenici što je prvi puta da ova selekcija ima pripreme u centru kada su u pitanju ove kvalifikacije.

Selektoru Darki Nestoroviću odazvala su se 22 igrača, opravdano će propustiti ovo okupljanje Haris Hajradinović i Ćazim Suljić, dok su umjesto njih pozvani Edvin Rastoder i Adnan Osmanović iz Sarajeva.

Sutra će U-21 selekcija odigrati utakmicu protiv Olimpijske reprezentacije koju s klupe predvodi Mirza Varešanović, na čijem je spisku i nekoliko potencijalnih mladih reprezentativaca, koji će sutra imati priliku da pokažu svoj kvalitet stručnom štabu U-21 selekcije.

Nema sumnje da se sutra očekuje dobra utakmica u Zenici, a za to će se sigurno pobrinuti Hadžiahmetović, Milošević, Popović, Ćerimagić i ostali izabranici Darka Nestorovića. Atmosfera na treninzima je  odlična, a prema riječima stručnog štaba sutra će svi igrači dobiti priliku da pokažu šta znaju.

Utakmica mlade i olimpijske selekcije na programu je sutra (31. 5. 2016) u 17.00 sati u zeničkom Trening kampu, dok će meč s Azerbejdžanom biti odigran 3. juna u 17.00 u Krškom (Slovenija).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi