Mladen Jurčević uspješno operisan

Fudnaler Viteza

Mladen Jurčević uspješno operisan

O. Lekić

Nezaobilazni član najjačeg sastava Nogometnog kluba "Vitez" i jako bitan igrač u sezoni koja je na izmaku, ali i u narednoj u kojoj će Vitez igrati Premijer ligu Mladen Jurčević operiran je u utorak u mostarskoj bolnici.

Mladen Jurčević u zadnje vrijeme imao je probleme s preponom i trbušnim zidom, a iste je odlučio ukloniti operativnim zahvatom, kako bi u potpunosti spreman dočekao pripreme za početak naredne sezone.

Operacija je protekla uspješno, a Jurčević bi do kraja ovog tjedna trebao napustiti bolnicu, potvrđeno je Feni iz NK "Vitez".

"Ova sezona za mene je gotova, ali kako smo već osigurali Premijer ligu odlučio sam u dogovoru s upravom kluba podvrgnuti se operativnom zahvatu, kako bih bio spreman za početak priprema. Veselim se što skorijem povratku na teren i igranju najvišeg ranga bh. nogometa", izjavio je za Fenu Mladen Jurčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.