Mladi fudbaler Radnika doživio tešku povredu

Slijedi višemjesečna pauza

Mladi fudbaler Radnika doživio tešku povredu

Jovan Motika, jedan od najtalentovanijih igrača u timu Radnika, doživio je tešku povredu koljena protiv Leotara. 

Nakon detaljnih ljekarskih pregleda, ustanovljeno je da je došlo do pucanja prednjih ukrštenih ligamenata koljena, što je jedna od najtežih povreda koje jednog fudbalera mogu zadesiti. 

Gotovo izvjesno, Motika će uskoro morati na operaciju, a nakon toga mu slijedi višemjesečni period rehabilitacije i povratak u odgovarajuću formu.

Motika je u posljednje vrijeme kod trenera Mladena Žižovića počeo sve češće da dobija šansu u prvom timu, i to u početnom sastavu, a putem zvanične stranice Radnik mu je poželio što brži oporavak i povratak na veliku scenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi