Mladi reprezentativac BiH odlazi u norveški Lilleström

Miljan Govedarica

Mladi reprezentativac BiH odlazi u norveški Lilleström

Slavija bi zimskom prijelaznom roku mogla ostati bez 20-godišnjeg veznjaka Miljana Govedarice.

Mladi reprezentativac BiH početkom naredne sedmice otputovat će u Norvešku, gdje će nekoliko dana boraviti na probi u redovima tamošnjeg prvoligaša Lilleströma. 

"Istina je da ću jedno vrijeme trenirati sa Lilleströmom, a u Norvešku sam trebao otputovati još jučer. Bilo je nekih problema s papirologijom, ali nadam se da će se sve dobro završiti", kazao je Govedarica za SportSport.ba.

Podsjetimo, Govedarica je prije dolaska u Slaviju nosio dres srbijanskog prvoligaša Donjeg Srema, a u dosadašnjem dijelu prvenstva u Premijer ligi BiH postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.