Mladi reprezentativci pristižu u hotel Park u Vogošći

Počelo okupljanje U-21 selekcije BiH

Mladi reprezentativci pristižu u hotel Park u Vogošći

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se po prvi put otkako je kormilo U-21 selekcije preuzeo Darko Nestorović.

Mladi reprezentativci stižu još uvijek na okupljanje, a 25 imena je na Nestorovićevom spisku, iako su se pojavile informacije da se Haris Hajradinović i Andrej Modić zbog povreda neće pojaviti u hotelu Park u Vogošći, gdje je zakazano okupljanje mlade selekcije naše domovine.

Prema planu i programu koje je selektor U-21 tima predstavio na press-konferenciji na kojoj je objavio spisak igrača na koje će računati, mladi Zmajevi će odigrati dvije utakmice, a protivnici će im biti U-23 reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, te vršnjaci iz Turske.

Nestoroviću bi se do 20 sati svi fudbaleri sa spiska trebali staviti na raspolaganje, a u međuvremenu će selektor održati kraći sastanak sa svojim stručnim štabom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.