Mladi reprezentativci stigli u Crnu Goru

U utorak prijateljski meč

Mladi reprezentativci stigli u Crnu Goru

"U-21" reprezentacija Bosne i Hercegovine će u utorak u 17:30 sati na stadionu FK Sutjeska u Nikšiću odigrati prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore.

Izabranici Vinka Marinovića su stigli danas u ovaj crnogorski grad i smjestili se u hotel "Onogošt".

Trener golmana Danimir Milkanović o predstojećem susretu kaže:

"U Nikšiću ćemo dati šansu i igračima koji su imali manju minutažu. Želimo sve da ih vidimo na djelu. Biće to dobra provjera za nas pred nastavak kvalifikacija.“

Prije dva dana naši mladi reprezentativci su poraženi od Rumunije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Milkanović je prokomentarisao i taj meč:

"Nije nedostajalo zalaganja, igrači su dali sve od sebe. Male greške su nas odvele u poraz. Možda nismo imali ni malo sportske sreće pa da dođemo do povoljnijeg rezultata. Pogodili smo i stativu u 90' pri rezultatu 1:2, a do kraja nadoknade Rumuni su nas kaznili i postigli treći gol. Ipak, selekcija Rumunije jako kvalitetna ekipa i žao mi je što nismo iskoristili naše šanse i došli barem do boda.“

Do utakmice sa Crnom Gorom reprezentativci će odraditi dva treninga.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti