Mladina: Favoriti smo, želimo osvojiti tri boda

Trener Širokog Brijega uoči Veleža

Mladina: Favoriti smo, želimo osvojiti tri boda

Nogometni klub Široki Brijeg danas je u svojim prostrijama održao konferenciju za medije uoči utakmice 6. kola Premijer lige BiH protiv Veleža.

Prisutim novinarima obratili su se trener Davor Mladina i nogometaš Jure Ivanković, koji ističu da pobijediti Velež u nedjeljnoj utakmici neće biti nimalo lagan zadatak. 

"Favoriti protiv Veleža jesmo, ali to ne znači da će u nedjelju biti lagana utakmica. Pokazalo se u dosadašnjem dijelu prvenstva da favorizovane momčadi nisu lagano rješavale utakmice, bilo je dosta iznenađenja, a mi to, uz ozbiljan pristup želimo svakako izbjeći na Pecari i upisati sva tri boda prije prvenstvene pauze", kazao je Mladina.

Ivanković smatra da ih ovosezonski rezultati Veleža ne smiju zavarati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velež je u problemima, ali nas to ne smije zavarati. Riječ je o dvoboju dvije momčadi koje se odlično poznaju i koje se vole nadigravati, ali Široki Brijeg je kvalitetniji rival i uz pravi pristup ne bi trebalo biti problema na putu do pobjede", riječi su igrača tima sa Pecare. 

Širokobriježani se nakon pet odigranih utakmice nalaze na trećoj poziciji sa osam osvojenih bodova. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije