Mladina: Ponoviti pristup sa prethodnih mečeva

Biti ili ne biti za GOŠK

Mladina: Ponoviti pristup sa prethodnih mečeva

Trijumf nad Borcem veliki je imperativ i jedina slamka spasa za GOŠK, ali ni on ne garantuje opstanak. 

Da bi došli do željenog cilja koji je deset kola unazad izgledao kao nemoguća misija, Gabeljanima je uz trijumf potreban i poraz Rudara u Srebreniku od Gradine ili poraz Veleža na gradskom derbiju u Mostaru, odnosno remi ili poraz Travnika u domaćem duelu protiv Zvijezde. Kombinacija je mnogo, ali je Davor Mladina koncenztrisan samo na meč protiv Borca.

"Želja mi je da protiv Borca budemo maksimalno u utakmici i da što manje mislimo o ostalim terenima. U slučaju da ponovimo pristup i igre sa posljednjih utakmica siguran sam da ćemo ostvariti prvi cilj. Za drugi nam je potrebno da se poklope ostali rezultati," kaže trener Davor Mladina, te dodaje:

"Borac je klub iz vrha, i njima je prijeko potrebn trijumf, ali nama je potrebniji. Izgubili su kontinuitet dobrih igara i rezultata i zbog toga se nadam da ćemo ih uspjeti savladati."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti