Mladost će imati stadion koji ispunjava uslove Premijer lige

Kakanjci žele što prije igrati na svom stadionu

Mladost će imati stadion koji ispunjava uslove Premijer lige

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja užurbano se pripremaju za početak historijskog nastupa u najvećem rangu nogometa u BiH. 

Kakanjci ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju izgradnja tribina, te svih popratnih stvari na svom stadionu, kako bi što prije igrali utakmice u ovom malom mjestu u sklopu Kaknja.

Kako smo saznali od ljudi iz kluba, sa obje strane već postojeće tribine gradit će se još po jedna tribina, tako da bi ukupno centralna tribina trebala imati 2.000 sjedećih mjesta. Po završetku centralne tribine, pravit će se još jedna iza gola, a ta tribina će biti na mjestu gdje su sada svlačionice i službene prostorije, koje će se izmjestiti na drugo mjesto.

Radovi odlično napreduju, tako da se navijači ovoga kluba nadaju da bi polovinom prvog dijela prvenstva, mogli gledati najbolje klubove iz države u Doboju kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što je poznato, dok se ne završi izgradnja tribina i svih pratećih objekata koji ispunjavaju kriterije Premijer lige, Mladost će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.