Mladost Doboj Kakanj  odlučuje o statusu Adnana Hrelje

Mladi nogometaš posudbu proveo u Bosni

Mladost Doboj Kakanj odlučuje o statusu Adnana Hrelje

S. Mlaćo

Adnan Hrelja, nekadašnji junior Sarajeva, danas član Mladosti DK, proteklu polusezonu boravio je na posudbi u visočkoj Bosni.

Hrelja je sa Bosnom osvojio jesenju titulu u Prvoj ligi Federacije, ali prema svemu sudeći neće u narednom periodu biti stanovnik Visokog.

Naime, ovom mladom nogometašu istekla je posudba sa federalnim prvoligašem i vratio su u Mladost Doboj Kakanj koja trenutno zauzima osmo mjesto na tablici Premijer lige naše zemlje.

"Imam ugovor do ljeta sa Mladosti i ova posudba je istakla. Trenutno sam igrač Mladosti i sada se čeka pauza ili šta već da se u Mladosti izjasne o mom statusu", istakao je Hrelja za SportSport.ba.

Pitali smo ga gdje bi on volio igrati u drugom dijelu sezone, s obzirom da su iz Uprave NK Bosna istakli da ne žele izgubiti ovog fudbalera i da će pokušati učiniti sve da naprave novi dogovor sa predsjednikom Mladosti Mensurom Mušijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Premijer liga je Premijer liga, te sam ja sada između dvije vatre. Bilo bi lijepo osvojiti Prvu ligu Federacije, tako da ni sam ne znam", dodao je Hrelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi