Mladost dočekuje Metalleghe u najjačem sastavu

Liga za opstanak

Mladost dočekuje Metalleghe u najjačem sastavu

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja u prošlom kolu Lige za opstanak poraženi su od Viteza rezultatom 3:0.

Šef struke Husref Musemić za ovu utakmicu nije mogao računati na većinu standardnih prvotimaca, a šansu su dobili igrači koji su ove sezone imali manju minutažu.

Sudeći po konačnom rezultatu i izjavi trenera ekipe iz Kaknja nakon utakmice niko od igrača koji su dobili šansu nije iskoristio minutažu. U posljednjem 10. kolu Lige za opstanak Mladost će u Doboju kod Kaknja ugostiti ekipu Metalleghea, kojoj je u ovoj utakmici potrebna pobjeda, kako bi uz druge rezultate ostali u Premijer ligi.

Ipak po najavama iz Kaknja, Mladost će za razliku od utakmice u Vitezu nastupiti u najjačem sastavu, s Isakovićem, Laštrom, Ramovićem, Maksimovićem, Šećerovićem i Šišićem u početnoj postavi.

Stručni štab na raspolaganju ima sve raspoložive snage, tako da će Mladost nastupiti u najjačem sastavu. U ovoj sezoni ove dvije ekipe su odigrale tri utakmice, obje ekipe imaju po jednu pobjedu, a prva utakmica u Ligi za opstanak igrana u Banja Luci odigrana je bez golova.

Biće zanimljivo svakako u zadnjem kolu, a posebno u Kaknju, iz Mladosti su prilikom zadnjeg gostovanja u Banja Luci predsjednik i ostali ljudi iz rukovodstva kluba istjerani iz lože, te su doživjeli uvrede.

Vidjet ćemo hoće li klub iz Kaknja uzvratiti istom mjerom ili će kao uvijek dosad svakog protivnika dočekati i ispratiti na fer i sportski način bez vrijeđanja i incidenata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi