Mladost iz Velike Obarske na čelu tabele Prve lige RS

Kompletirano je 7. kolo Prve lige RS

Mladost iz Velike Obarske na čelu tabele Prve lige RS

A. Beganović

Kompletirano je 7. kolo Prve lige Republike Srpske nakon kojeg se na čelu tabele izdvojila Mladost iz Velike Obarske.

U šest odigranih susreta pet pobjeda su ostvarie domaće ekipe, dok je jedinmu gostujuću pobjedu upisala Mladost, koja je slavila u Novom Gradu. Domaća Sloboda je povela u 20. minuti golom Nedeljkovića i prednost je držala do samog finiša susreta. U 80. minuti Delić pogađa za 1:1, da bi Komarčević duboko u sudijskoj nadokandi vremena pogodio za pobjedu Mladosti.

Borac je na domaćem terenu savladao Vlasenicu, a do pobjede je stigao u sudijskoj nadoknadi vremena. Stanković je u 13. minuti doveo Borac do prednosti, da bi Ikić u 53. izjednačio. I kada se očekivao kraj susreta Jaćimović pogađa za 2:1.

U duelu Kozare i Krupe viđen je samo jedan pogodak. Igrala se 57. minuta kada je Petrović savladao golmana Krupe Kutića. S minimalnih 1:0 na domaćem terenu je Drina HE savladala Slobodu iz Mrkonjić Grada, a jedini pogodak na susretu je postigao Damjanović u 73. minuti.

Najubjedljiviju pobjedu u 7. kolu ostvarila je Sutjeska koja je u Foči rezultatom 3:0 savladala Tekstilac. Mrgud u 37. i 54, te Danilović u 50. pogađali su mrežu Tekstilca.

Do sigurne pobjede stigli su i fudbaleri Zvijezde 09 koji su na domaćem terenu golovima Zekića rezultatom 2:0 savladali Leotar.

Prva liga RS, 7. kolo:

Borac - Vlasenica 2:1 (Stanković 13', Jaćimović 90' / Ikić 53')

BORAC: Smajić, Mujčić, Perić, Stanković, Brčkalić, Hasanović, Galešić, Đorić, Šarkanović, Milićević, Lukić. Još su igrali Jaćimović i Paležnica. 

VLASENICA: Reljić, Purković, Sladoje, Pejanović, Ikić, Ferhatović, Janjić, Bojanić, Došić, Kovačević, Eskić. Još su igrali Tomić i Kipić.

Sloboda N.Grad - Mladost 1:2 (Nedeljković 20' / Delić 80', Komarčević 90')

SLOBODA: Majkić, Tica, Popović, Ćulibrk, Zgonjanin, Mešić, Nedeljković, Antonić, Mitrović, Kovačević, Tadić. Još su igrali Vojinović i Jovanović.

MLADOST: Radić, Zelić, Bajić, Ragipović, Komarčević, Mičić, Blagojević, Arnautović, Delić, Đurović, Mazić. Još su igrali Krezović, Trifković i Živanović.

Kozara - Krupa 1:0 (Petrović 57')

KOZARA: Krkulja, Kovačević, Vukajlović, Petrović, Majdanec, Mirković, Zec, Srndović, Makitan, Kovljen, Gavrić. Još su igrali Bunić, Perić, Đaković.

KRUPA: Kutić, Maksimović, Stjepanović, Damjanović, Vuković, Stojanov, Dujaković, Mazalica, Vukotić, Cvijanović, Malinović. Još su igrali Skopljak i Đukarić.

Sutjeska - Tekstilac 3:0 (Mrgud 37', 54, Danilović 50')

SUTJESKA: Petrović, Drakul, Trifković, Mrgud, Rašević, Đoković, Mojović, Njeguš, Dejan Drakul, Danilović, Guzina. Još su igrali Vladan Danilović, Zečević, Radomir Drakul.

TEKSTILAC: Plisnić, Marić, Jolović, Vujanić, Đuričić, Brković, Gavrić, Susaković, Gatarić, Milaković, Prljeta. Još je igrao Malkić.

Dina HE - Sloboda M.Grad 1:0 (Damjanović 73')

DRINA: Govedarica, Pljevaljčić, Damjanović, Marković, Okuka, Jovanović, Mirković, Ljuca, Krsmanović, Sekulić, Bojat. Još su igrali Kovač, Pjević, Mučibabić. 

SLOBODA: Grković, Bereta, Danilović, Dimitrijević, Gvero, Macanović, Topić, Janković, Gračanin, Savić, Komljenović. Još su igrali Stevandić, Kondić, Dujaković.

Zvijezda 09 - Leotar 2:0 (Zekić 69', 73')

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

ZVIJEZDA 09: Jović, Ćosić, Bogičević, Đokić, Šikuljak, Dražić, Zekić, Boljanović, Vučić, Kalajdžić, Novaković. Još su igrali Nikolić, Stefan Nikolić, Spasojević.

LEOTAR: Kolak, Ljubibratić, Andrić, Savo Andrić, Ramić, Deretić, Cicović, Cimirot, Zoranović, Todorović, Pjaca. Još su igrali Janjić, Medan, Ratković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.