Mladost iz Velike Obarske slavila u Višegradu

Velika tri boda

Mladost iz Velike Obarske slavila u Višegradu

A. Beganović

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske u Višegradu su savladali domaću Drinu (2:1, te su tako s Krupom nastavili mrtvu trku za plasman u Premijer ligu.

Nakon 20 odigranih kola u Prvoj ligi Republike Srpske Krupa se nalazila na čelu tabele s bodom više od Mladosti, a nakon 21. kola situacija je ista. Obje ekipe upisale su gostujuće pobjede. Krupa je slavila u Stanišićima, dok je Mladost do pobjede stigla u Višegradu. 

Gosti iz Velike Obarske u Višegradu su od prve minute krenuli otvorenog garda, no domaće nisu uspjeli načeti u prvom poluvremenu. U drugi dio Mladost ulazi još ofanzivnije, a takva igra joj se isplatila u 56. minuti kada je golmana domaće ekipe savladao Nikola Mazić.

Trinaest minuta prije kraja susreta iskusni Dragiša Komarčević udvostručuje prednost ekipe iz Velike Obarseke, a 0:2 je bio i konačan rezultat.

Prva liga Republike Srpke, 21. kolo:

Drina HE Višegrad - Mladost Velika Obarska 0:2 (Mazić, Komarčević)

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

DRINA: Govedarica, Pljevaljčić, Pejović, Pejanović, Jovanović, Marković, Zeković, Sekulić, Đurđević, Bojat, Soldar. Još su igrali Mučibabić i Jevđević.

MLADOST: Nikolić, Krezović, Mičić, Došlo, Delić, Đalac, Komarčević, Mitrović, Gojačanin, Bajić, Mazić. Još su igrali Blagojević, Brčkalić i Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi