Mladost iz Župče nadigrala Rudar, Natron slavio u Ilijašu

Ubjedljiv trijumf Pobjede

Mladost iz Župče nadigrala Rudar, Natron slavio u Ilijašu

A. Beganović

Do ubjedljivog trijumfa u okviru 2. kola Druge lige Centar stigli su fudbaleri Pobjede, koji su na gostovanju sa 5:1 savladali Stupčanicu.

Tri pogotka za Pobjedu postigao je Aldin Bahtić, dok su se Haris Buljubašić i Benedin Delić po jednom upisali u listu strijelaca, a počasni pogodak za Stupčanicu postigao je Emir Karičić.

Mladost iz Župče je pred svojim navijačima nadigrala Rudar sa 2:1. Vedad Kulić i Armin Hodžić su pogađali za Mladost, dok je za Rudar pogodak postigao Dino Hodžić.

Gostujuću pobjedu u 2. kolu upisali su fudbaleri Natrona iz Maglaja, koji su u Ilijašu slavili sa 2:1. Elmin Joldić i Zerin Galijašević su pogađali mrežu Ilijaša, dok je Akif Kovač bio strijelac za domaće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije